ВІТАЮ В СВІТІ НОВІТНЬОЇ ЕЛЕКТРОНІКИ!!!


неділю, 13 грудня 2009 р.

Жорсткий диск на 5 TB (Hard Drives)!!!!!

Fujitsu стверджує, що розробила нову технологію, засоби масової інформації, що дозволить значно збільшити ареал щільності жорсткого диска носія, що сприяє розвитку високої ємності жорстких дисків.

Fujitsu вдалося домогтися одновимірний масив nanohole шаблон з безпрецедентним кроком 25 нм. Досягненням була представлена на 10th Joint MMM / Intermag-конференції 9 січня 2007 в Балтіморі, MD.

Це досягнення прийшло від спільної роботи Ямагата Fujitsu Limited, Fujitsu Laboratories Limited і Канагава академії наук і технологій (KAST). З цим останнім візерунком оголошення ЗМІ, Fujitsu успішно реалізував nanohole шаблон з кроком 25 нанометрів, процес, який дозволить одному Terabit/in2 запис на жорсткі диски в майбутньому. Це більш ніж у п'ять разів перевищує щільність, яка є у виробництві жорстких дисків сьогодні.Theoritically, щільність 1 Tb/inch2 б перевести на 3,5-дюймові накопичувачі з ємністю близько 5 ТБ, 2,5-дюймових дисків ноутбуків з 1,5 ТБ і 1,8 "портативні приводи з 500 ГБ. Seagate в даний час проводить запис в ареал щільність в жорстких дисків, з 421 Гбіт на квадратний дюйм.

Fujitsu оголосила першу інновації з малюнком ЗМІ записи в червні 2005 року. У той час, досягнення були зроблені з введенням процесі попереднього ЗМІ яму алюміній, в результаті чого nanoholes з надзвичайно щільною й упорядкованої структури. Крім того, технологію, звану землі / Groove текстурування дозволено створення дискретні треки, в яких nanoholes може бути сформована. Такий прогрес у структурованих носіїв сприяло формуванню високої ємності жорстких дисків, особливо в малих форм-факторів.

У MMM / Конференція Intermag, Fujitsu також показала нові розробки, пов'язані перпендикулярного магнітного запису (PMR) читання / запис операції на випадковій структурованих носіїв. Завдяки цій технології, м'якою підкладкою (SUL) використовується в якості засобу масової інформації ПМР. Такий прогрес у візерунком Носії інформації уважно стежать у листопаді 2006 року Fujitsu оголошення щодо оптичного елемента розробляються для теплових допомогою записи, ще один перспективний просування для майбутнього збільшення потужностей.

Робота по nanohole малюнком ЗМІ за підтримки "дослідницької програми з розвитку інноваційних технологій" в Японії науці і техніці агентства.

Немає коментарів:

Дописати коментар