ВІТАЮ В СВІТІ НОВІТНЬОЇ ЕЛЕКТРОНІКИ!!!


суботу, 12 грудня 2009 р.

NOKIA 2710 Maps. Найдешевше з найліпшого!



Компанія Nokia представила нову модель Nokia 2710 Navigation Edition - найдоступніший пристрій з Nokia Maps і GPS-модулем.

Ця модель була розроблена для використання в самих різних регіонах - і в мегаполісах, і в малих містах, і в сільській місцевості, тому вона буде затребувана як в країнах з розвиненою економікою, так і в країнах, що розвиваються. Поєднавши в собі функції прямолінійного руху і вбудований цифровий компас, Nokia 2710 Navigation Edition також має можливості автомобільної та пішохідної покрокової навігації з повноцінними голосовими підказками.

«Тенденція до оснащення мобільних телефонів сервісами за визначенням місця розташування закономірна: споживачі можуть використовувати один пристрій і для комунікації, і для навігації. Nokia Maps на сьогоднішній день має найширше покриття в порівнянні з пропозиціями конкурентів, більш того, ми постійно розширюємо покриття, додаючи нові країни », - сказав Віктор Сайс, Віце-президент, Керівник Nokia Євразія.

Оскільки обмежений доступ в Інтернет, а також висока вартість передачі даних можуть послужити перешкодою у використанні навігації, в пристрій вже встановлені карти відповідних регіонів. Таким чином, ви можете звернутися до навігації навіть, коли встановити Інтернет-з'єднання неможливо.

Орієнтовна роздрібна ціна Nokia 2710 Navigation Edition в Україні складе 800-900 гривень, початок продажів очікується в другому кварталі 2010 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар