ВІТАЮ В СВІТІ НОВІТНЬОЇ ЕЛЕКТРОНІКИ!!!


понеділок, 16 листопада 2009 р.

Linux обігнала Windows!


Аналог технології Flash - Мicrosoft Silverlight дотепер відсутній на платформі Windows Mobile, у той час як реалізація під Linux вже є. Flash, аналогом якої є Silverlight, на сьогодні отримали широке розповсюдження і дозволяє створювати багатоплатформенна мультимедіа-додатки, що використовують як масштабований векторний, так і традиційні растрові методи.

Нещодавно стало відомо, що Microsoft випустила крос-платформенний плагін Web (RTW) Silverlight 1.0 і збирається співробітничати з компанією Novell Inc. для підтримки версії плагіна під Linux, що має назву Moonlight.

Вихід Silverlight 1.0 дозволить розробникам і дизайнерам надати користувачам більш високотехнологічні рішення завдяки унікальній інтеграції даних і послуг. Silverlight прискорить ріст потужних інтерактивних додатків для веб на ПК, мобільних та інших пристроях.

Підтримка Microsoft інших платформ, за відсутності продукту на Windows Mobile - не перший випадок. Подібна ситуація сталася з програмою Live Messenger, яка спочатку була доступна тільки на смартфонах під управлінням Symbian OS і тільки потім, з часом, з'явилася під Windows Mobile.

1 коментар:

  1. це дуже сильно відібється на кількості потенційних клієнтів віндовсу

    ВідповістиВидалити