ВІТАЮ В СВІТІ НОВІТНЬОЇ ЕЛЕКТРОНІКИ!!!


понеділок, 16 листопада 2009 р.

Nintendo DSi


Анонсована на початку жовтня Nintendo DSi звернула на себе увага оснащенням, незвичним для цієї лінійки ігрових консолей. Розроблювачі DSi вмонтували в пристрій аудиоплеер і цілих дві камери - 0,3 й 3 Мпикс. І якщо призначення останньої цілком зрозуміло - зйомка фото, те от для чого потрібна 0,3-мегапик-сельная, утрудняються сказати навіть у самої Nintendo, посилаючись лише на те, що це рішення має великий потенціал. Однак теоретична можливість використання камер в DSi дає підставу припускати, що Nintendo DSi цілком може стать і засобом спілкування, якщо використати камеру, що дивиться на гравця, як веб-камерi. Згодом завдяки цьому DSi має шанси бути першим пристроєм у новому поколінні багатофункціональних консолей, як у свій час Nintendo DS (для портативних) і Xbox 360 (для стаціонарних).
Хто знає, чи не з'являться згодом у кишенькових приставках GPS-навігатори функції спортивного тренера й інших корисних можливостей? Адже про тім же iPhone, що номінально є телефоном, багато гарячих голів уже говорять як про «убивцю» портативних консолей, завдяки його широким ігровим можливостям. Так чому б у свою чергу консолям не спробувати конкурувати з мобільними телефонами? Т же кишенькова PlayStation Portable уже має
функцію програвання відео й аудио, а Play Station 3 стала свого роду конкурентом мультимедийному ПК. Так що цілком можливо, що завдяки розмаїтості функцій портативні ігрові консолі стануть більше поширені в нашій країні, адже зараз купувати досить дорогою девайс тільки заради ігор погоджуються деякі.

1 коментар:

  1. мені пристрій сподобався,однак,я думаю,що в нього ціна буде неоправдано високою

    ВідповістиВидалити