ВІТАЮ В СВІТІ НОВІТНЬОЇ ЕЛЕКТРОНІКИ!!!


неділю, 15 листопада 2009 р.

nokia тv е-71


хочу вам розказати про Китайську тв е-71
Це "диво" азіатської техніки, вразило мене відразу!
Побачив його у знайомого, взяв подивитися. На перший поглят це афігенна штука!!! Екран 3 дюйма з 16млн кольорів, ще й сенсорний, 2 сімки (досить непрактичний хід, був би для її европейського прототипу- орегінальної нокії) Також тут був, ТВ який показав за перші 2хв пошуку 3 канали, і в досить привабливій якості. був присутній і сенсор положення в просторі тобто акселерометр ! стерео динамики досить гучні оскільки їх там 2. А от менюшка.. Ну повне ... Поганенька ще слабо сказано) та в сіменсі a65 і то полутше, там якась китайська бурда - породія на симбіан((
досить вразило, що якщо повернути телефон на один бік то фонова картинка змінюється. З заду телефон виглядає прилічно... Напис під камерою 8mp додає солідносьті, проте якщо включити камеру то там від сили - на 1,3mp набереться і то з сумнівом)
Взагалі апарат як економ клас є непоганий. А точніше телефон з телевізором, хоть як я хотів, а смартфоном "це чудо" я назвати нажаль неможу))

ХАРАКТЕРИСТИКИ


нокиа тв е-71
-це справжній прорив в китайському телефону-будові! Телефони добре і грамотно русифіковані інженерами Китаю, складання 100% заводська, потужна батарея, швидкий процесор, одночасна робота 2 SIM-карт, відмінний тюнер телевізора, стильний дизайн і безліч інших "наворотів!

1,3 камера з фотоспалахом, 3 дисплея, разьем для навушників 3.5, кольорове ТБ (всі канали!), 3D звук, з датчиком руху - нокиа тв е-71возможность використання з помощю простого руху руки. 2 SIM-чорний корпус, підтримка карт пам'яті Micro SD до 8 гб., Радіо, відмінний звук, сенсорний дисплей, комплект характеристика: нокиа тв е-71 Антена вбудована Акумулятор: Li-Ion 1600 мАч Ауїд програвач МР3 Бездротова зв'язок Bluetooth Диктофон Ємність записника 200 контактів, пам'ять 2х сім-карт Будильник Відео п

Немає коментарів:

Дописати коментар