ВІТАЮ В СВІТІ НОВІТНЬОЇ ЕЛЕКТРОНІКИ!!!


четвер, 19 листопада 2009 р.

MICROSOFT OFFICE 2010?



Компанія Microsoft розмістила у вільному доступі для скачування усіма охочими бета-версію свого нового офісного пакету Office 2010. За словами представників корпорації, популярні програми, що входять в пакет, отримали ряд нових функцій і більш зручний інтерфейс.
"Вся серія 2010 створена спеціально для того, щоб користувачі могли однаково ефективно і зручно працювати, незалежно від того, чи використовують вони персональний комп'ютер, мобільний телефон або веб-браузер, - розповіла директор департаменту з просування Office в Росії Енн Вайлер. - На Цього разу бета-версії програм Microsoft Office 2010 доступні українською мовою. Ми впевнені, що результати цього тестування допоможуть нам завершити створення дійсно зручного та функціонального продукту з урахуванням побажань українських  користувачів ".
Серед новинок пакету - функція Outlook Social Connector, яка об'єднує історію листування в системах обміну миттєвими повідомленнями на зразок ICQ з архівом електронної пошти Outlook. При цьому на основі Outlook Social Connector розробники зможуть створити соціальну мережу для сторонніх замовників.
Інша функція - Office Mobile 2010 - забезпечує роботу користувачів у звичних форматах Office без установки пакета на комп'ютер, просто через браузер і доступ до Інтернету, говориться в прес-релізі компанії.
Крім того, корпорація обіцяє більш глибоку інтеграцію між Office 2010 та іншими веб-додатками, більш зручну навігацію, оновлення зовнішнього дизайну, поліпшену продуктивність і велику стабільність роботи.
"Думаю, що для розробників настав найбільш вдалий час створювати додатки на платформі Microsoft. Завдяки багатому набору інноваційних функцій і об'єднаної бізнес-платформі вони можуть розробляти рішення, ефективно працюють як на локальних серверах, так і в хмарі", - прокоментував вихід бета-версії офісного пакету старший віце-президент групи Office Business Productivity корпорації Microsoft Курт ДельБене.

2 коментарі: