ВІТАЮ В СВІТІ НОВІТНЬОЇ ЕЛЕКТРОНІКИ!!!


вівторок, 17 листопада 2009 р.

Sony Ericsson XPERIA ™ X2



Живіть в стрімкому темпі з XPERIA ™ X2 від Sony Ericsson. Розроблений для тих, хто завжди повинен бути на зв'язку, не важливо, ділової це привід або особиста бесіда, XPERIA ™ X2 розмиває межі між роботою та розвагами.
Лондон, Великобританія - 2 вересня 2009 - Сьогодні компанія Sony Ericsson анонсує XPERIA ™ X2 - новий телефон на Windows ®-платформі, який пропонує найкращі в своєму класі можливості для електронної пошти та мультимедіа. У сучасному світі, де комунікація цілодобово, сім днів на тиждень є ключовою складовою, користувачі можуть миттєво синхронізувати свою пошту і календар, відкриєш, редагуй документи Microsoft ® Office Mobile - швидко і ефективно, щоб залишатися на зв'язку з колегами, де б вони не були .
Модель XPERIA ™ X2 також оснащена унікальною функцією SlideView, яка забезпечує швидкий доступ до найбільш часто використовуваних функцій з телефону. Дозволяючи швидко взаємодіяти зі списком контактів, повідомленнями, медіа-файлами і іншими опціями, SlideView забезпечує короткий огляд пропущених вхідних дзвінків, електронних листів і повідомлень, щоб користувачі не втратили ні один важливий контакт.
Завдяки оснащенню XPERIA ™ спеціально розробленим 14 інтерфейсним панелей, а також можливість завантаження додаткових 16 панелей, користувачі можуть працювати з XPERIA ™ X2, розширюючи звичні межі. Від Skype, Mytopia і Google ™ до ігор, CNN і Windows Live ™ - панелі дозволяють бути в курсі всіх найважливіших речей. Вдосконалений призначений для користувача інтерфейс і можливість автоматичної зміни панелей за вказаним розкладом дозволяють зручно розташувати панелі за категоріями: робота, розваги, спілкування. Просто налаштуйте розклад для панелей, щоб вони з'являлися в певний час дня, і Ви отримували останні новини вранці, дивилися YouTube ™ в обід і грали по дорозі додому.
Крім обміну повідомлень за допомогою QWERTY-клавіатури, користувачі Windows Mobile ® також можуть показувати свої презентації на великому екрані, використовуючи TV-out кабель - з XPERIA ™ X2 Ви зможете зробити всю офісну роботу, перебуваючи на прогулянці в парку.
«У цьому світі з його стрімким темпом життя надзвичайно важливо завжди бути на зв'язку, - говорить Суміт Малхотра (Sumit Malhotra), бізнес-менеджер компанії Sony Ericsson. - Нам постійно необхідний на наш мобільний телефон для зв'язку з офісом і XPERIA ™ X2, дебютує з Windows Mobile ® 6.5, дозволяє швидко і ефективно працювати, навіть на ходу. XPERIA ™ X2 також володіє новою лінійкою інтерактивних панелей і функцією SlideView, яка забезпечує швидкий доступ до найчастіше використовуваних опцій - ідеально для тих, кому потрібно постійно мати перед очима дані про пропущеної вхідної інформації ».
Модель XPERIA ™ X2 безкомпромісна також у всьому, що стосується розваг. Насолоджуйтеся прекрасними мультимедіа на сенсорному екрані 3,2 дюйми з високою роздільною здатністю і DVD-якістю. Скористайтеся перевагами камери 8,1 Мп - фотографуйте і тут же діліться враженнями з друзями та рідними. Надайте панелі і Ви зможете отримати доступ до Facebook ™ для завантаження зображень з вечірки чи свята та обговорювати їх з друзями по всьому світу через Skype. Будь то музика, фотографії, електронна пошта або гри - в XPERIA ™ X2 Тобто все це.
«Телефони з операційною системою Windows ® дозволяють людям повністю керувати їхнім світом - від роботи, до будинку і ігор - все в одному пристрої, - говорить Стефані Фергюсон (Stephanie Ferguson) голова департаменту з управління продуктом Microsoft Corp. - XPERIA ™ X2 має потужні можливості для обміну повідомленнями та мультимедіа в Windows Mobile ®, так щоб споживачі могли бути на зв'язку, продуктивно працювати і розважатися, де б вони не знаходилися ».
Сучасний споживач повинен залишатися на зв'язку цілодобово, сім днів на тиждень, компанія Sony Ericsson створює XPERIA ™-сервіс, спеціально розроблений унікальний післяпродажний пакет, який допоможе власникам XPERIA ™ X2 витягати з свого мобільного телефону максимум можливостей. Спеціальна група технічної підтримки буде допомагати зайнятим клієнтам, розповідати про головні особливості XPERIA ™ X2, надавати допомогу, починаючи від усунення технічних несправностей, закінчуючи отриманням доступу до улюблених інтернет-сайтів. І якщо їх XPERIA ™ X2 з яких-небудь причин перестане працювати закордоном, XPERIA ™-сервіс замінить апарат після лише одного телефонного дзвінка. XPERIA ™-сервіс розроблявся відповідно до потреб клієнтів, і допоможе їм відкрити для себе більше в їх XPERIA ™ X2.

1 коментар:

  1. Цікавий гаджет,проте досить дорогий,за таку ціну,яку він коштує,можна купити середній ноутбук,я так думаю.

    ВідповістиВидалити