ВІТАЮ В СВІТІ НОВІТНЬОЇ ЕЛЕКТРОНІКИ!!!


вівторок, 17 листопада 2009 р.

НОВИНИ ВІД NVIDIA


Лос-Анжелес - 5 жовтня, 2009 - Сьогодні на міжнародній конференції для розробників Adobe MAX компанії Adobe Systems Incorporated (Nasdaq: ADBE) і NVIDIA (Nasdaq: NVDA) оголосили про те, що нетбуки, смартфони і смартбукі на базі графічних процесорів NVIDIA будуть мати безкомпромісні можливості для перегляду багатого веб-контенту. Компанії тісно співпрацюють у рамках проекту Open Screen Project над оптимізацією і підвищенням продуктивності Flash Player 10.1 завдяки GPU-прискорення відео і графіки в широкому спектрі мобільних Інтернет-пристроїв. Вже такі партнери NVIDIA, як HP, Lenovo, Samsung, Acer, Asus, встановили Flash Player 10.1 в свої нові пристрої. Користувачі зможуть завантажити бета-версію Flash Player 10.1 вже до кінця року.

Комбінація NVIDIA GPU і Adobe Flash Player 10.1 дозволяє виробникам пристроїв забезпечити безкомпромісні можливості перегляду багатьох додатків, інтерактивного контента і HD відео при набагато меншому споживанні енергії. З підтримкою продуктів NVIDIA GeForce ®, NVIDIA ION ™ і Tegra ™ відтворення багатого контенту стане набагато плавніше на платформі Flash, включаючи відео HD і SD з таких по
пулярних сайтів, як Hulu.com або YouTube. Докладніше про Flash Player 10.1 дивіться прес-реліз Adobe.
«Споживачі хочуть мати найкращі інтернет-можливості - і на мобільному пристрої у дорозі і на нетбуці в кафе», - сказав Ден Віволі (Dan Vivoli), старший віце-президент NVIDIA. «Наші інженери результативно попрацювали разом з Adobe, щоб втілити це в життя».
«Найбільш новаторські і яскраві веб-сайти обов'язково використовують технологію Adobe Flash», - сказав Девід Уедвані (David Wadhwani), директор і віце-президент Platform Business Unit, Adobe. «Продовжуючи працювати над впровадженням можливостей графічних процесорів, Adobe і NVIDIA забезпечують підтримку передового веб контенту в широкому спектрі пристроїв. Ці нові розробки ще більше наближають той день, коли вся міць ПК буде вміщатися в кишеньковому пристрої ».
Нетбуки і Неттоп на базі NVIDIA ION, такі як HP Mini 311, Lenovo IdeaPad S12, Samsung N510, Acer AspireRevo і Asus eeeBox EB1012, вже поставляються сьогодні, і як тільки Flash Player 10.1 стане доступним, вони зможуть декодувати відео з GPU-прискоренням, щоб плавно відтворювати Flash контент, який раніше був по зубах тільки комп'ютерам високого рівня. Смартфони і смартбукі на базі процесорів Tegra, які поступлять в продаж ближче до кінця року, будуть підтримувати прискорення векторної графіки і ві
део для повноцінного перегляду багатого повноекранного інтернет-відео та анімації.
«HP рада співпрацювати з NVIDIA і Adobe, щоб подарувати користувачам чудове відео високої чіткості», - сказав Кевін Фрост (Kevin Frost), віце-президент і директор з ноутбуків в Personal Systems Group, HP. «Нещодавно представлений HP Mini 311 підтримує приголомшливе HD відео з Flash Player 10.1».
"Найбільший онлайн відео сайт у Китаї Youku.com вірить у чудові можливості для користувача, тому що швидке відтворення відео - це дуже важливий крок», - сказав Аллен Жу (Allen Zhu), віце-президент Youku.com. «Тепер, з новим Adobe Flash Player 10.1 декодування відео вперше відбувається на NVIDIA GPU, і ми можемо значно підвищити швидкість відтворення відео великої кількості HD записів на нашому сайті. Наші користувачі зможуть насолодитися плавним HD відео ».
«Нова версія Flash Player 10.1 забезпечить плавне програвання повноекранного відео HD і SD на Неттоп Lenovo IdeaCentre Q110 і в нетбуці IdeaPad S12 завдяки графіку NVIDIA ION», - сказав Стефен ДіФранко (Stephen DiFranco), віце-президент North America Channel Partners Organization, Lenovo. «Найбільша кількість користувачів, що виходять в інтернет за розвагами, невпинно зростає, і GPU-прискорення з NVIDIA зможе покращити їх можливості, як на нетбуці Lenovo, так і на крихітному настільному ПК дому».

1 коментар:

  1. я думаю,це дуже добра новина для любителів мультимедійних розваг в інтернеті

    ВідповістиВидалити